T8310 ICS Triplex Trusted TMR Expander Processor
ʻIke nui
Hana ʻia | ICS Triplex |
'ikamu helu | T8310 |
Helu ʻatikala | T8310 |
moʻo | Pūnaehana TMR hilinaʻi |
Ke kumu | United States(US) |
Anana | 85*11*110(mm) |
Kaumaha | 1.2 kg |
Helu Dute | 85389091 |
ʻAno | ʻO ka mea hana hoʻolaha TMR hilinaʻi |
ʻikepili kikoʻī
T8310 ICS Triplex Trusted TMR Expander Processor
Noho ka Trusted TMR Expander Processor Module i loko o ke kumu hana o ka Trusted Expander Chassis a hāʻawi i kahi "kauā" ma waena o ka Expander Bus a me ka Expander Chassis backplane. Hiki i ka Expander Bus ke hoʻokō i nā ʻōnaehana chassis me ka hoʻohana ʻana i ke kelepona Unshielded Twisted Pair (UTP) me ka mālama ʻana i ka hana hoʻomanawanui, bandwidth kiʻekiʻe Inter-Module Bus (IMB).
Hāʻawi ka module i ka hoʻopaʻa hewa ʻana no ka Expander Bus, ka module ponoʻī, a me ka Expander Chassis, e hōʻoiaʻiʻo ana i nā hopena o kēia mau hemahema hiki ke loaʻa a hoʻonui i ka loaʻa ʻana o ka ʻōnaehana. Hāʻawi ka module i ka hiki ke hoʻomanawanui hewa o ka hoʻolālā HIFT TMR. ʻO nā diagnostics piha, ka nānā ʻana, a me ka hoʻāʻo ʻana e hiki ke ʻike wikiwiki i nā hewa. Kākoʻo i nā hoʻonohonoho ʻokoʻa ʻokoʻa a me nā module, e ʻae ana i nā hoʻolālā hoʻoponopono ʻokoʻa a me ka lima
ʻO ke kaʻina hana hoʻonui TMR he hoʻolālā hoʻomanawanui hewa e pili ana i ka hoʻolālā TMR ma kahi hoʻonohonoho lockstep. Hōʻike ka Figure 1 i ke ʻano kumu o ka TMR expander processor ma ke ʻano maʻalahi.
ʻEkolu mau wahi hoʻopaʻa hewa nui o ka module (FCR A, B, a me C). Loaʻa i kēlā me kēia haku FCR nā loulou i ke kaʻa kaʻa expander a me ka bus inter-module (IMB), nā pilina kumu mua/backup i nā kaʻina hana hoʻonui TMR ʻē aʻe i loko o ka chassis, control logic, nā transceivers kamaʻilio, a me nā lako mana.
ʻO ke kamaʻilio ʻana ma waena o nā modula a me ke kaʻina hana TMR ma o ka TMR expander interface module a me ka triple expander bus. ʻO ke kaʻa kaʻa expander he ʻekolu kiko-i-kahi hoʻolālā. Loaʻa i kēlā me kēia kahawai o ka pahi expander ka ʻokoʻa kauoha a me ka media pane. Hāʻawi ke kikowaena kaʻa kaʻa expander i nā mana koho e hōʻoia i ka hiki ke ʻae ʻia nā hemahema o ke kaula a hiki ke hana i ke koena o ka mea hana expander ma ke ʻano triple holoʻokoʻa ʻoiai inā hiki ʻole ke kelepona.
Hiki ke kamaʻilio ma waena o nā modula a me nā modula I/O i ka chassis expander ma o ka IMB ma luna o ka expander chassis backplane. Ua like ka IMB me ka IMB i loko o ka chassis kaohi, e hāʻawi ana i nā kamaʻilio like ʻole me ka ʻae ʻole, ka bandwidth kiʻekiʻe ma waena o nā modules interface a me nā kaʻina hana TMR. E like me ke kaʻa kaʻa expander, koho ʻia nā hana a pau, a inā loaʻa ʻole kahi hemahema, ʻike ʻia ka hewa i ka IMB.
Hāʻawi ka FCR ʻehā (FCR D) i nā hana nānā koʻikoʻi ʻole a hōʻike ʻia a he ʻāpana pū kekahi o ka hoʻolālā koho pāloka waena-FCR Byzantine.
Ma kahi e koi ʻia ai nā pilina, hāʻawi ʻia ke kaʻawale ma waena o nā FCR e hōʻoia i ka hoʻolaha ʻole ʻana o nā hewa ma waena o lākou.
Nā hiʻohiʻona:
• Triple modular redundant (TMR), fault-tolerant (3-2-0) hana.
• ʻO ka hoʻolālā ʻana i ka hoʻokō ʻia ʻana o ka paʻa paʻa (HIFT).
• Hāʻawi ʻia nā mīkini hoʻāʻo lako a me nā lako polokalamu i ka ʻike hewa a me ka manawa pane.
• Hoʻohana hewa ʻakomi me nā mea hoʻoweliweli ʻole.
• Hiki ke hoʻololi wela.
• Nā hōʻailona papa mua e hōʻike ana i ke olakino a me ke kūlana.