T8311 ICS Triplex Trusted TMR Expander Interface
ʻIke nui
Hana ʻia | ICS Triplex |
'ikamu helu | T8311 |
Helu ʻatikala | T8311 |
moʻo | Pūnaehana TMR hilinaʻi |
Ke kumu | ʻAmelika Hui Pū ʻIa (US) |
Anana | 266*31*303(mm) |
Kaumaha | 1.1 kg |
Helu Dute | 85389091 |
ʻAno | Hoʻohana ʻia ʻo TMR Expander Interface |
ʻikepili kikoʻī
T8311 ICS Triplex Trusted TMR Expander Interface
ʻO ka ICS Triplex T8311 kahi module TMR expander interface i loaʻa i loko o kahi chassis control trust, e hana ana ma ke ʻano he "master" interface ma waena o ka bus inter-module (IMB) i ka chassis control a me ka bus expander. Hoʻopili ʻia ka pahi expander me ka hoʻohana ʻana i ka cabling UTP, e hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻokō ʻana i nā ʻōnaehana chassis he nui i ka wā e mālama ana i ka hana hewa ʻole, kiʻekiʻe-bandwidth IMB.
Mālama ka module i ka hoʻokaʻawale hewa ʻana o ka pahi expander ponoʻī a me ka IMB i ka chassis control, e hōʻoia ana i ka hopena kūloko o nā hewa kūpono a me ka hoʻonui ʻana i ka loaʻa ʻana o ka ʻōnaehana. Ke hoʻohana nei i ka hoʻomanawanui hewa o ka hoʻolālā HIFTMR, hāʻawi ia i nā diagnostics piha, ka nānā ʻana, a me ka hoʻāʻo e ʻike koke i nā hewa. Kākoʻo ʻo ia i nā hoʻonohonoho hoʻonohonoho ʻokoʻa a me nā module spare slot, e hiki ai i nā hoʻolālā hoʻoponopono ʻakomi a me ka lima.
ʻO T8311 ICS Triplex he ʻekolu-module redundant fault-tolerant hana e pili ana i ka lako hana hoʻokō hewa-hoʻomanawanui. Hoʻohana ʻia nā lako lako a me nā lako polokalamu i hoʻolaʻa ʻia e hoʻāʻo a ʻike koke a pane aku i nā hemahema, e hōʻoia ana e hiki ke hana maʻamau ka ʻōnaehana ke loaʻa kahi hewa.
Hiki i ka lawelawe ʻana i nā hewa ʻakomi ke hoʻopaʻa pono i nā hewa, pale i ka hoʻopilikia ʻana i ka alarm pono ʻole, a hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hana ʻōnaehana a me ka mālama pono. Kākoʻo ka hana hot-swap i ka hot-swap a me ka hoʻololi ʻana o ka module me ka ʻole o ka pani ʻana i ka ʻōnaehana, e hoʻomaikaʻi hou i ka loaʻa a me ka mālama ʻana o ka ʻōnaehana.
Hoʻolako ʻia ka ʻōnaehana me kahi mīkini diagnostic, nānā a me ka hoʻāʻo ʻana e ʻike wikiwiki a pololei i nā hewa, a hiki i ke kukui hōʻike mua ke hōʻike intuitively i ka ʻike olakino a me ke kūlana o ka module.
ʻO nā nīnau i nīnau pinepine ʻia e pili ana i ka huahana penei:
-He aha ka T8311 ICS Triplex?
ʻO ka T8311 kahi module I/O kikohoʻe i loko o ka ʻōnaehana hoʻomalu ICS Triplex e hoʻopili ana i nā mea kahua i nā ʻōnaehana palekana a me nā ʻōnaehana. Kākoʻo ia i nā hana hoʻokomo a me nā hana hoʻopuka.
-Pehea e kākoʻo ai ka module T8311 i ka redundancy?
Hiki i nā ʻōnaehana I/O redundant ke hōʻoia i ka loaʻa a me ka hilinaʻi o nā mea hana ma o ka ʻae ʻana i ka hoʻololi wela a me ka failover ma waena o nā modules redundant a i ʻole nā ʻōnaehana.
-He aha ka helu kiʻekiʻe o nā helu I/O i kākoʻo ʻia e kahi module T8311?
ʻO ka helu o nā helu I/O e hiki ke kākoʻo ʻia e kahi module T8311 ma muli o kāna hoʻonohonoho a me kāna noi kikoʻī. Hiki i ka module T8311 ke kākoʻo a hiki i 32 mau helu I/O, me nā hoʻokomo kikohoʻe a me nā mea hoʻopuka.