T8480 ICS Triplex Trusted TMR Analogue Output Module
ʻIke nui
Hana ʻia | ICS Triplex |
'ikamu helu | T8480 |
Helu ʻatikala | T8480 |
moʻo | Pūnaehana TMR hilinaʻi |
Ke kumu | United States(US) |
Anana | 85*11*110(mm) |
Kaumaha | 1.2 kg |
Helu Dute | 85389091 |
ʻAno | Manaʻo ʻia ʻo TMR Analogue Output Module |
ʻikepili kikoʻī
T8480 ICS Triplex Trusted TMR Analogue Output Module
Hiki i ka Trusted TMR analog output module ke hoʻopili me 40 mau lako kahua. Hana ka module holoʻokoʻa i ka hoʻāʻo diagnostic triple, me ke ana ʻana i kēia manawa a me ka volta ma kēlā me kēia ʻāpana o nā ala puka koho. Hoʻāʻo pū ʻia nā hewa stuck-open a me stuck-closed. Loaʻa ka ʻae ʻana i ka hewa ma o ka Triple Modular Redundant (TMR) hoʻolālā o kēlā me kēia o nā kahawai puka 40 i loko o ka module.
Hāʻawi ʻia ka mākaʻikaʻi laina ʻakomi o nā mea hana kahua. Hiki i kēia hiʻohiʻona ke ʻike i ka module e ʻike i nā hewa kaapuni hāmama a pōkole i ka uwea kahua a me nā mea hoʻouka.
Hāʻawi ka module i ka hōʻike Sequence of Events (SOE) ma luna o ka papa me ka hoʻonā 1 ms. Hoʻololi ka moku'āina i ka hoʻololi i ka hoʻokomo SOE. Hoʻoholo ʻokoʻa ʻia nā kūlana puka e ka volta a me nā ana o kēia manawa ma ka module.
ʻAʻole ʻae ʻia kēia module no ka hoʻopili pololei ʻana i nā wahi pōʻino a pono e hoʻohana ʻia me nā lako pale pale palekana.
Pūnaehana Kūlana Māhele Huakaʻi (OFTU)
ʻO ka Output Field Terminal Unit (OFTU) ʻo ia ka ʻāpana o ka module I/O e hoʻopili ai i nā AOFIU ʻekolu i kahi pānaʻi kahua hoʻokahi. Hāʻawi ka OFTU i ka hoʻonohonoho pono o nā hoʻololi palekana-palekana a me nā ʻāpana passive no ka hōʻailona hōʻailona, ka pale overvoltage, a me ka kānana EMI/RFI. Ke hoʻokomo ʻia i loko o kahi mea hoʻoponopono hilinaʻi a i ʻole chassis expander, pili ka mea hoʻohui kahua OFTU me ka hui kelepona I/O ma hope o ka chassis.
Loaʻa i ka OFTU ka mana kūlana a me nā hōʻailona hoʻokele mai ka HIU a hāʻawi i ka mana hoʻokaʻawale magnetic i kēlā me kēia o nā AOFIU ʻekolu.
Holo nā loulou SmartSlot mai ka HIU i nā pili kahua ma o OFTU. Hoʻouna pololei ʻia kēia mau hōʻailona i ka mea hoʻohui kahua a noho kaʻawale mai nā hōʻailona I/O ma ka OFTU. ʻO ka loulou SmartSlot kahi pilina naʻauao ma waena o nā modula hana a me ka standby no ka hoʻonohonoho ʻana i ka wā o ka hoʻololi ʻana.
Nā hiʻohiʻona:
• 40 Triple Modular Redundant (TMR) puka puka no kēlā me kēia module.
• ʻO nā ʻokoʻa-diagnostics piha a me ka hoʻāʻo ponoʻī.
• Ka nānā 'ana i ka laina 'akomi ma kēlā me kēia wahi no ka 'ike 'ana i nā hemahema o ka uwea a me ka ho'ouka 'ana.
• 2500 V pulse-tolerant opto/galvanic kaawale pale.
• Ka pale ʻana i ka overcurrent (ma ke kahawai) me ka ʻole o nā fuses o waho.
• Ka hōʻike ʻana o ke kaʻina o nā hanana (SOE) me ka hoʻonā 1 ms.
• Hiki ke hoʻonohonoho ʻia nā modula wela-swappable pūnaewele me ka hoʻohana ʻana i nā ʻokoʻa pili i hoʻolaʻa ʻia (e pili ana) a i ʻole SmartSlots (hoʻokahi pahu kaʻawale no nā modula lehulehu).
• Hōʻike ʻia ke kūlana hoʻopuka ʻana o ka ʻaoʻao mua i nā diodes māmā (LED) ma kēlā me kēia wahi i ke kūlana hoʻopuka a me nā hemahema o ka uwea kahua.
• Hōʻike nā LED kūlana o ka panel mua i ke olakino a me ke ʻano hana
(ʻeleu, kū, hoʻomaʻamaʻa).
• Ua hōʻoia ʻia ʻo TϋV no nā noi keakea ʻole, e ʻike i ka manual palekana T8094.
• Hoʻohana ʻia nā huahana i nā hui kūʻokoʻa 8. He pūʻulu mana kēlā me kēia hui
(PG).